Proizvodi

 1. Dečija garderoba
  jesen/zima 2012-2013

  proizvodi-img3

  Predstavljamo Vam novu kolekciju dečije garderobe ZOJA za jesen/zimu 2012-2013. Najlepši izbor jaknica, mantilića, bundica i haljinica na jednom mestu. Pažljivim odabirom boja, dezena i materijala, proizveli smo kolekciju koja je ispratila poslednje promene modnih trendova dečije garderobe u svetu.

  Pogledajte fotografije iz kolekcije

 2. Dečija garderoba proleće/leto 2013 Kolekcija 1

  proizvodi-img2

  Pri izradi dečije garderobe ZOJA rukovodimo se time da je za decu pre svega vazna udobnost i kvalitet, ali i jedinsvetnost. ZOJA.rs Vam nudi najrazličitije i najpovoljnije modele haljinica, kompleta, jaknica, i ostale dečije garderobe, kao i pratećeg aksesoara koji je ručne izrade.

  Pogledajte fotografije iz kolekcije

 3. Dečija garderoba proleće/leto 2013 Kolekcija 2

  proizvodi-img1

  Predstavljamo Vam ZOJA dečiju garderobu za proleće/leto 2013. Najveći akcenat je stavljen na izradu garderobe od pamuka koja je i najprijatnija za nošenje u prolećnim i toplim letnjim danima. Moderan dizajn, širok izbor boja i pažljivi odabir kvalitetnih materijala čine da ova kolekcija bude potpuno u trendu.

  Pogledajte fotografije iz kolekcije

Naš proizvodni program obuhvata izradu dnevne i svečane garderobe. Pri izradi dečije garderobe ZOJA.rs rukovodimo se time da je za decu pre svega važna udobnost i kvalitet. Pamuk je osnovni materijal u izradi naše dečije garderobe, jer pruža udobnost, prijatnost i zaštitu. Svečanu garderobu, osim od pamuka, izrađujemo i od satena, svile, čipke, tila sa raznim aplikacija kao što su cirkoni, šljokice, perje… Nudimo Vam različite modele haljinica, kompleta, jaknica i pratećeg akseseora ručne izrade. I vi možete učestvovati u dizajniranju dečije garderobe ZOJA.rs jer Vam nudimo mogućnost izrade i po narudžbini. Svi materijali su netoksični i atestirani u zavodu CIS.