Preporuka poznatih

Kao stalni i zadovoljni kupci Zoja dečije garderobe, zamolili smo poznate ličnosti da odgovore na neka kratka pitanje vezana za naše proizvode.

Interviju je prvi dao: Željko Samardžić

Akcija se nastavlja…

 

ŽELJKO SAMARDŽIĆ, PEVAČ.

Kako ste nas pronašli?

Bogu hvala pa u današnje vreme imamo internet, jer u slobodno vreme puno volim da tražim i gledam razne stvari na internetu. Tako sam jedan dan tražio i dečiju garderobu i pronašao Vas. Za sam početak Vam stvarno želim pohvaliti intenet prezentaciju jer je jako prosta za razgledanje, a ima puno kvalitetnih i lepih slika dečije garderobe koje stvarno izgledaju fantastično.

 

Poznato je da imate čak troje unučića, koilko je Vama zadovoljstvo da kupujete garderobu za vaše najmlađe ukućane?

Moram da Vam priznam da je to jedan fantastičan doživljaj. Videti dete koje je nasmejano i srećno je jedinstvena slika koja Vam jednostavno ostaje urezana u sećanju i ne postoji ništa lepše od toga. Kada su deca lepo obučena i kada na sebi imaju dečiju garderobu koja je vrlo atraktivna i elegantna, to me još više čini zadovoljnim.

 

Na šta stavljate najveći akcenat prilikom kupovine dečije garderobe za Vaše unučiće?

Pa iskreno da Vam kažem akcenat stavljam na sve. Udobnost je zbog deteta naravno najbitnija, visok kvalitet, moderan dizajn ali i sama cena. Iskreno sam se iznenadio povoljnim cenama obzirom na visok kvalitet Veše dečije garderobe i kod Vas sam pronašao sve ono na šta ja lično stavljam akcenat prilikom kupovine. Ovo su lepi proizvodi koje mogu kupiti roditelji, bake, deke, rođaci ili čak i porodični prijatelji. Nije bitno da li neko ima dubok ili plitak džep, za svakoga ima nešto. Najbitnije je pre svega da naša deca budu zadovoljna jer je to ipak za njih, i ako se ona osećaju udobno i lepo onda je to pravi pogodak.

 

Dečija garderoba ZOJA se pravi od najkvalitetnijeg tekstila pamuka, satena, svile, pliša... koliko ste Vi kao naš kupac zadovoljni i da li nas dalje preporučujete?

Ja sam sada vaš veoma zadovoljan kupac i zapravo ovo je onda jedna prilika da Vašu dečiju garderobu preporučim svima koji vole da njihova deca ili unučići izgledaju lepo i moderno u društvu. Već sam kupio nekoliko modela i stvarno nemam nikakve zamerke, a ne verujem da će ih imati i drugi Vaši kupci i ja sada savetujem sve posetioce da ovde kupuju.

 

Za sam kraj ovog intervjua otkrijte nam Vaše planove za budući period?

Pa iskreno glavni plan je već ostvaren. Uskoro u prodaji treba da izađe moj novi CD, koji će biti namenjan svima onima koji poštuju i vole moju muziku. Drugi veliki plan je koncert u Kombank Areni u Beogradu. Ovo će biti jubilarni peti koncert po redu koji ću izvesti pred Beogradskom publikom i na to sam veoma ponosan. Dan održavanja koncerta je 8.mart i pozivam sve ljubitelje moje muzike da dodju i ponesu sa sobom dobru energiju i raspoloženje. Nakon toga kreće velika turneja na prostoru EX-Jugoslavije za koju mislim da je moja velika obaveza obzirom da u svakoj zemlji imam publiku koja me već godinama verno prati i sluša.

 

Željko Samardžić sa unukom u Zoja haljinici.